RakennusTalo Oy Lahdesta on uudisrakentamisen asiantuntija

Ota yhteyttä

RakennusTalo Oy tuottaa suoraan myyntiin muuttovalmiita ja laadukkaita asuinrakennuksia Lahden ohella muualla Päijät-Hämeessä ja Uudellamaalla. Tältä sivulta voit tutustua esimerkkeihin aiemmin toteuttamistamme rakennuskohteista sekä tuleviin myytäviin kohteisiimme. Ota yhteyttä uudisrakentamisen kokeneeseen ammattilaiseen ja kerro, kuinka voisimme palvella!

Yhteystietoihin

Uudiskohteet asiakaslähtöisesti

Uusille asunnoille on erityisen paljon kysyntää Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueilla. RakennusTalo Oy tarjoaa kohtuuhintaista rakentamista alueen vilkkailla asuntomarkkinoilla. Toimintamme aikana olemme toteuttaneet jo yli 20 kohdetta – ja seuraava kohde voi olla sinun uusi asuntosi!

Rakennamme uusia omakoti-, pari- sekä rivitaloja avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta viimeistelyyn saakka. Rakentajiemme kattava osaaminen sekä laaja yhteistyökumppaneiden verkostomme takaavat sen, että rakennettu talo on täysin muuttovalmis.

Kysy lisätietoja


Tulevia ja myytäviä kohteita

Asuntotuotannon erikoisalaamme on omakoti-, rivi- sekä paritalojen rakentaminen. Suunnittelemme uudisrakennustyöt järkevästi huomioiden muun muassa tontin sijainnin. Rakennamme uusia koteja kasvaville ja viihtyisille asuinalueille, jotka sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella sekä lähellä tarvittavia palveluja – uudisrakennuksen kohderyhmän tarpeet huomioon ottaen. Myymme rakentamiamme uudistaloja ja -rakennuksia pääosin talojen myyntisivustoilla, kuten oikotie.fi- ja etuovi.com-palveluissa.

Rakennamme pääosin yksittäisiä uudisrakennuksia, mutta voit myös tiedustella mahdollisuutta suuremman kokonaisuuden toteuttamisesta.

Päivitämme tähän osioon myöhemmin tiedot uusimmista myytävänä olevista kohteista.

Kysy lisätietoja


Kuvagalleria ja referenssikohteet

Reilun kymmenen toimintavuotemme aikana olemme toteuttaneet lukuisia uudisrakentamisen projekteja. Oheisesta kuvagalleriasta voit tutustua tarkemmin referenssikohteisiimme.

Etsitkö talolle rakentajaa?

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä rakennusliikkeemme toiminnasta, palveluista tai referensseistä tai jos haluat keskustella kanssamme talonrakennuksen suunnitelmistasi, ota rohkeasti yhteyttä. Saat meihin parhaiten yhteyden soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Yhteystiedot